(untitled) (ENVIRONMENT. TECHNOLOGY. RESOURCES. Proceedings of the International Scientific and Practical Conference, 1999)
Parādīta slēpto neironu loma tiešās izplatības mākslīgajos neironu tīklos. Slēpto neironu skaita izteiksme parasti tiek noteikta katrā atsevišķā gadījumā empīriski. Aprakstītas metodikas slēpto neironu skaita noteikšanai.